Anunta-ne Cand expira RCA-ul

DATA
Numar Masina
Telefon
Email
 

si noi te vom informa cu 7 zile inaintea expirarii acestuia.

Calculator Rca

Calculeaza-ti singur aici

<center><b>_____________________________________</b></center>
Asigurari Bulgaria /></a></center>
<hr width= <center><b>_____________________________________</b></center>
Logare Agenti

<center><b>_____________________________________</b></center>
By Absolut Car
<center><b>_____________________________________</b></center>

Urmareste-ne pe Facbook

Urmareste-ne pe Facebook
<center><b>_____________________________________</b></center>

Facebook

Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.asigurarimoka.ro

Folosirea acestui site (vizitarea, cumpararea produselor) implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor de utilizare. In situatia in care nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa incetati utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul site-ului www.asigurarimoka.ro

Prin utilizarea site-ului www.asigurarimoka.ro se intelege ca utilizatorul a citit prezentul regulament si si-a dat acordul asupra clauzelor stipulate in el:

1. Definitii
• Utilizator orice persoana fizica sau reprezentant al unei persoane juridice interesata de furnizarea serviciului si care acceseaza site-ul si utilizeaza oricare din paginile acestuia in scop informativ sau in scopul plasarii unei comenzi.
• Serviciu – acordarea catre utilizator a accesului la date si informatii transmise de SC BY ABSOLUT CAR prin Internet, cu ajutorul acestui site;
• Site- sau pagina de internet ce reprezinta sistemul paginilor www accesibile pe internet la adresa www.asigurarimoka destinat incheierii politelor de asigurare sau informarii utilizatorilor despre conditiile de asigurare si obligatiile statutului de asigurat.
• Asigurat – persoana fizica sau juridica care are un contract de asigurare incheiat cu o societate de asigurari;
• Asigurator – persoana juridica romana sau straina ori societatea mutuala, autorizata in conditiile Legii nr.32/2000 privind societatile de asigurare si supravegherea asigurarilor, sa exercite activitati de asigurare;
• Date cu caracter personal – conform Legii nr.677/ 2001: orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

2. Prestatorul de servicii
• 2.1. Serviciile sunt prestate de societatea SC BY ABSOLUT CAR S.R.L cu sediul in TIMISOARA si autorizata sa incheie polite de asigurare cu societatile de asigurare mentionate pe site.
• 2.2. Datele de identificare ale SC BY ABSOLUT CAR SRL : societate cu raspundere limitata cu sediul in Timisoara, Strada Cornel Lazar, Bl. E 12, Sc. A, Et I, Ap. 5, Jud Timis, inmatriculata la Registrul Comertului Timis sub Cod Unic de inregistrare: RO19204869 si Numar de Ordine: J35/3634/16.11.2006.
• 2.3 SC BYABSOLUT CAR este inscrisa in Registrul Intermediarilor in Asigurari si autorizata sub numarul RAJ 400653 de catre Autoritatea de Supraveghere a Asigurarilor sa negocieze si sa incheie contracte de asigurare pentru clientii sai.

3. Obligatiile Utilizatorului

a. Utilizatorul site-ului www.asigurarimoka.ro este obligat ca la fiecare accesare a site-ului web sau la utilizarea serviciilor oferite sa actioneze in mod legal.

Utilizatorul se obliga sa:
- nu modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vinda orice fel de informatii sau servicii obtinute de pe/ sau prin intermediul acestui site;
- nu foloseasca si sa nu permita vreunui tert (si sa nu il autorizeze) sa foloseasca serviciul SC BY ABSOLUT CAR SRL pentru a transmite sau a receptiona materiale care contravin dispozitiilor legale in vigoare sau au un continut obscen, abuziv, vulgar, defaimator, ofensator, amenintator, incalca orice alt drept de proprietate intelectuala sau este in orice alt mod ofensator;
- nu desfasoare (si sa nu permita) activitatea de cracking sau hacking, sau atacurile de tipul “Denial of Service”. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, civil si penal.

b. Utilizatorul este de acord sa nu faca raspunzator si sa nu actioneze SC BY ABSOLUT CAR in justitie atat cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului si a Internetului de catre Utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de SC BY ABSOLUT CAR ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre Utilizator a acestor conditii.

4. Date cu caracter personal
Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca SC BY ABSOLUT CAR are dreptul de a prelucra datele dumneavoastra personale, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului de catre Utilizator, in conformitate cu ”Politica de confidentialitate”.
Politica de confidentialitate” se constituie ca parte integranta a acestor conditii.

Politica de confidentialitate
Confidentialitatea datelor utilizatorilor site-ului www.asigurarimoka.ro
Ca urmare a utilizarii de catre dumneavoastra a serviciului, asa cum este definit in Termeni si Conditiile de Utilizare a site-ului www.asigurarimoka.ro, SC BY ABSOLUT CAR SRL poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra ca persoana fizica (numele si prenumele, adresa, numere de telefon, CNP, ocupatie, informatii despre utilizarea produselor si serviciilor oferite prin intermediul site-ului nostru). Toate aceste informatii vor fi denumite in cele ce urmeaza “Informatie privata”. Nu se incadreaza in aceasta categorie informatiile referitoare la persoane juridice sau informatiile care au fost anterior facute publice cu acordul dumneavoastra, informatii care prin natura lor nu fac obiectul regulilor de confidentialitate.

Prelucrarea informatiei private
Informatia privata va fi prelucrata de catre SC BY ABSOLUT CAR SRL in conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001, putand fi folosita in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor societatii, cum ar fi:
- oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra;
- solutionarea intrebarilor, solicitarilor, propunerilor si sugestiilor dumneavoastra;
- procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
- emiterea documentelor de facturare/livrare;
- contactarea dumneavoastra prin telefon, mesaje text, etc., in legatura cu oferte de produse si servicii ale SC BY ABSOLUT CAR despre care consideram ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra;
- alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.

Dezvaluirea Informatiei private
Sc By Absolut Car NU va dezvalui Informatia privata unor terte parti decat in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor.
Sc By Absolut Car NU vinde, inchiriaza sau transfera informatii personale prin intermediul site-ului www.asigurarimoka.ro.
Sc By Absolut Car NU este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea acestui site.

Pentru utilizarea acestui site va rugam sa cititi in totalitate politica de confidentialitate si termenii si conditiile de utilizare.
Prin vizualizarea sau utilizarea acestui site se intelege ca ati luat la cunostinta cele inscrise.

 • asigurari
 • asigurari
 • asigurari
 • asigurari
 • asigurari
 • asigurari
 • asigurari
 • asigurari
 • asigurari
 • asigurari
 • asigurari
 • asigurari
ASIGURARI MOKA este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr. 9014 din 14.05.2013.Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii nr. 677/2001cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, asa cum este prevazut in Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului si Politica de confidentialitate . Incheierea de asigurari este un serviciu oferit de catre Sc BY ABSOLUT CAR SRL, societate inregistrata si autorizata de catre “ASF-Autoritatea de Supraveghere a Asigurarilor” sub nr. RAJ 400 653.
 
Asigurari Moka Timisoara Contor Asigurari Moka